Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

joi, 1 decembrie 2016

Ornamente pe suport textil, decorate cu şerveţele

După ce am consumat aproape toate suporturile, după ce-am consumat tot felul de materiale pt. realizarea ornamentelor, m-am gândit că am f. multe materiale textile din care aş putea confecţiona şi ornamente.
Pentru început m-am gândit să realizez nişte ornamente plate, numai bune de trimis în plic.
 Am rupt motive din acelaşi şerveţel, le-am lipit pe pânză albă din bumbac cu adeziv special
am decupat discuri, am pictat fondul cu acrilic, le-am călcat că uitaţi cum arătau precum nişte chips-uri din cartof...
Le-am finisat marginile şi aplicat pe fond şi auriu deschis, le-am lăcuit, le-am lipit câte două şi cusut marginile cu aţă de bumbac muline, în 6 fire.
Acum arată aşa :


 Le-am înscris la concursul "Magia sărbătorilor de iarnă" lansat pe www.crafty.ro , dar le-a cumparat deja o prietena care le-a vazut real.

Am mai lucrat o serie aproape identică. Acestea pot fi cumpărate la bucată pe alese, din magazinul meu Artadar găzduit de crafty.ro, sau în mesaj privat. Cumpăraţi de cel puţin 20 lei, primiţi un produs gratis . Cumpăraţi în valoare mai mare, primiţi gratis produse de valoare mai mare. Am o mică condiţie : dacă e prima dată când comandaţi de la mine şi nu vă cunosc, veţi achita în avans prin mandat poştal fix cât costă produsele (deci fără taxa poştală) şi vă expediez gratis + cadoul ales.


nr. 2 si 5 nu mai sunt disponibile

Un comentariu:

  1. Genial! <3!! Adorabile au iesit ornamentele. Imi place atat de mult sa descopar ce idei minunate iti mai vin <3.
    Cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere