Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

duminică, 13 decembrie 2015

Cubul Magic

Am creat acest model de cutie special pentru concursul "Magia Crăciunului" din forumul Tomnarella şi am denumit-o "Cubul magic"
Am construit-o din 6 pătrate tăiate dintr-o foaie de mucava cu grosimea de 1,5 mm. I-am aplicat multe straturi de grund şi decorat cu 12 sferturi de şerveţele cu tema Moş Crăciun. Cele din exterior prezintă scene de exterior, iar cele dinăuntru au scene de interior. Toţi Moşii au faţa orientată spre aceeaşi direcţie. Spaţiul rămas liber am pictat cu acrilică auriu deschis. Am cusut pătratele cu şnur "shambala".
Am lucrat-o să văd cât de practic e acest sistem de prindere cu şnur. Nu prea sunt mulţumită, că pătratele nu se unesc perfect, culisând din cusătură, aşa că acum lucrez la a doua cutie cu alt sistem de unire a lor. Această cutie o păstrez eu. Laturile sunt de 17 cm.
 Răsucesc cubul spre dreapta lui (stânga dv) Capacul
 Baza

 Cubul se desface complet şi se poate închide cu interiorul spre afară, legând iar cele patru şnururi de la colţuri. Capetele lor sunt ascunse în crimpi metalici de 5 mm.
 Am adus cubul la aspectul iniţial
 şi jucat puţin cu figurinele ce le-am modelat din FIMO.


Acest cub va fi căsuţa figurinelor prototip, care nu sunt de vânzare şi sunt folosite doar pentru crearea de aranjamente decorative. Mai multe despre ele vedeţi în postările tematice din blogul Artadar. Postarea despre moşul cel mobil este prima din acel blog. Acolo vă arăt cum l-am construit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu