Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

luni, 2 decembrie 2013

Stele din mărgele

Am lucrat o serie de steluţe cu un model creat de mine, acum câţiva ani. Aceasta este o serie de anul acesta, cu stele in 5 colţuri, în toate culorile curcubeului.
La realizarea lor am folosit mărgeluţe de nisip şi de plastic, pe care le-am înşirat pe sârmă de cupru de 0,2 mm, argintată, de calitate superioară. Mi-au trebuit 30 de minute pentru formarea unei singure steluţe.

Le-am pus în vânzare în magazinul acesta dar şi în acesta . Stocul este dublul celui afişat în fiecare magazin. Dacă doriţi 4-6-n stele dintr-o singură culoare, mă anunţaţi înainte de a comanda, pentru a mări stocul, sau lucra suplimentar.

Am lucrat şi aurii, dar nu le-am pozat, iar în următoarele zile lucrez şi albe, sau cu alte modele. Voi reveni cu imagini.

Astfel de ornamente arată tare frumos în brad şi nu se degradează în vreun fel ani şi ani de zile. Vă aştept să le comandaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu