Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

miercuri, 27 noiembrie 2013

Targ de cadouri la Galleria Mall Buzau

imagine preluată de pe pagina https://www.facebook.com/galleriamall.buzau?fref=ts

La acest târg voi expune ornamentele, obiecte decorative şi bijuteriile cu tematică de iarnă/Crăciun realizate anii trecuţi, dar şi altele noi la care lucrez acum.

Revin mai târziu cu imagini. Acum am de lucru :)
Tot ce lucrez acum pun în vânzare doar la târg. În perioada târgului, plus 1-2 zile, voi închide temporar magazinele on-line din crafty şi din cdbs. În acestea am deja în vânzare bijuterii, ornamente şi obiecte decorate în temă de iarnă/Crăciun. Eu vă invit să comandaţi on-line cu încredere şi să mă vizitaţi la târg.

Sâmbătă, prima zi în care am expus. Ar fi trebuit şi vineri, dar soţului meu nu i s-a dat o zi de concediu, deşi avea de luat concediu şi din anul 2012...aşa că, am lipsit de la târg în prima zi.

Am aflat azi că târgul se va prelungi cu o săptămână. De marţi încolo voi mai expune, din cât voi putea transporta singură, că soţul va fi la servici.
..............................
Şi veni şi ziua de marţi. Cu chiu, cu vai, reuşi să car pe maxi-taxi, o sacoşă mare şi foarte grea, un şevalet mic, un suport şi ditamai panoul. Am ajuns prima şi mult timp am expus de una singură. de ce ? Pentru că luni colegele de târg s-au înţeles să vină pe la ora 14...Eu ne ştiind nimic, ajunsei pe la 10:30.
Aşa mi-am aranjat standul

Clopoţeii agăţaţi pe suport îi ofeream gratis pentru orice cumpărătură ce depăşea 10-15 lei. N-a părăsit niciunul suportul...
De pe panou a zburat un avion albastru şi un ornament pătrat, din cercei s-a cumpărat doar o pereche şi am plecat acasă cu doar 15 lei.
La câte persoane se opresc la stand şi vor să cumpere ceva, nu se merită să mai pierd timpul la târg.
................................
  Mi-a plăcut la târg pentru că am revăzut persoane care au expus la alte târguri şi am cunoscut altele. Am cunoscut pe Ionica Tarău, preşedinta Asociaţiei 1 Iunie 2001 Buzău şi pe câţiva membrii, care sunt persoane hipoacuzice. Doamna Ionica îi învaţă să comunice, îi învaţă să practice diverse activităţi lucrative, îi învaţă să se descurce în viaţă şi-i ajută cât poate de mult, fiindu-le ca o mamă. Pe toată durata târgului aceştia au lucrat în atelierul deschis la târg, în apropiere de masa mea, aproape nonstop, concentraţi asupra lucrului şi nestingheriţi de boxele date uneori cam tare. O doamnă care se numea tot Dora, m-a învăţat să împăturesc un dreptunghi din hârtie, aşa cum împătureau şi colegii ei, formând module cu care compuneau brăduţi, vase, Moşi şi alte forme. I-am ajutat şi eu, împăturind la hârtiuţe. În semn de mulţumire, mi-au oferit două perniţe pentru scaun, umplute cu buret. Aş fi refuzat, că doar ştiam să cos la maşină şi puteam să le lucrez acasă, dar s-ar fi supărat. Pe una stau chiar acum când scriu şi pot spune că e confortabilă. Costă doar 5 lei şi cât de curând o să mai comand câteva, că am mai multe scaune şi vreau să aibă acoperitoare la fel.
Îi puteţi vedea în acest film  . Reporterul a filmat şi standul meu şi pe mine când tot aranjez clopoţeii ce-i ofeream gratis.
I-am surprins şi eu în două imagini. Doamna în roşu + alb + negru este Dora, care m-a învăţat să împăturesc. În fundal, lângă ea este doamna Ionica, "mămica" lor, cum a spus chiar dânsa.

Doamna din prim-plan confecţiona module, iar ceilalţi lucrau îngeraşi din pănuşi de porumb.

Voi revedea cu drag aceste persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu