Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Ornamente 2D din carton, cu şerveţele

În această pagină voi posta doar astfel de ornamente din carton, decorate pe amândouă feţele cu motive decupate din şerveţele, sau alte hârtii imprimate.

Deocamdată postez 4 modele, cu motive din acelaşi şerveţel. Deşi la o primă vedere ar fi doar 2 modele diferite, de fapt sunt 4 :D Cele 3 de sus sunt identice, cele 3 de jos de asemenea, iar cele 2 din centru sunt diferite de celelalte şi unul faţă de celălalt, deoarece au amândouă feţele pictate în aceeaşi culoare.

Acestea nu le vând. 2 deja am dăruit şi încă 2, că am avut 10 astfel de cartonaşe. Baze de acestea se găsesc în comerţ, şerveţele cu aceste figuri simpatice am un pachet, adică 20, culori am, deci le pot reface doar pe comandă, în modelul dorit.    
..........................................................

  La acestea nu le-am făcut încă gaură la colţul de sus şi pot fi folosite ca suporturi pentru pahare, aşezate pe masa de Crăciun. Le puteţi comanda de aici .       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu