Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

joi, 20 decembrie 2012

concurs “Tutoriale cu tematica de Craciun 2012″

Cristina Rosado, fondatoarea forumului CDBS ne-a provocat la un concurs de tutoriale. Regula a fost să i le dăm în custodie pentru publicarea lor pe blogul CDBS, promiţând că nu le vom publica în altă parte decât pe blogul nostru. Zis şi făcut. Nu am pomenit nimic aici până nu s-a terminat concursul.

Premiile, în valoare de 75, 50 şi 25 lei, constând în minunate accesorii şi pietre preţioase, vor fi alese din magazinul Cristinei  . La acest concurs nu s-au ales lucrările câştigătoare cu ajutorul RANDOM, nici nu s-au votat, ci au fost alese de Cristina, cele care i-au plăcut mai mult.

Dacă tot am lucrat ornamente în luna noiembrie, am pozat şi etapele lucrului şi cu aceste imagini am compus tutorialele. Am pus în concurs şapte tutoriale.

Găletuşe din carton - pregătirea bazelor

Găletuşe din carton cu suprafaţa în relief

Găletuşe din carton învelite în sfoară, efect de zăpadă
A fost ales pentru premiul I

Grunduirea globurilor din polistiren

Globuri din polistiren, cu relief şi efect de ninsoare

Globuri din polistiren decorate cu şerveţele cele cu Moş Crăciun

Decorarea globurilor din polistiren, cu sclipici pudră cele roşii din imagine

La toate participantele Cristina le-a oferit premiu de participare, acelaşi pentru toate, cu accesorii frumoase foc !

iar eu şi celelalte două premiate Angi Iordan (cu tutorialul despre un brad din furculiţe ) şi happyaccesories (cu tutorialul Crăciuniţa ) mergem să ne alegem premiile.
Eu am ales mărgele din granat, chihlimbar natural, aventurin roşu, agate Old Crazy Lace, un cabochon ochi de tigru, floricele aurite, căpăcele cuprate, viori din bronz şi conuri filigranate argintii şi încă două mărgele mari din acril, superbe, dar pe care nu le-am adăugat în compoziţie deoarece sunt albastre şi mari faţă de aceste mărgeluţe.

Le veţi revedea transformate în bijuterii pe celălalt blog al meu.

2 comentarii:

  1. Felicitari draga Teodora!!! Tare ma bucur - mie mi-au placut foarte mult toate tutorialele tale, sunt ca o poveste:)!
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari,Teodora!Numai lucruri frumoase,asa cum trebuie sa fie atmosfera de Sarbatori...

    RăspundețiȘtergere