Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

duminică, 18 noiembrie 2012

Concurs "Împodobim bradul"

Nu lansez eu un concurs, ci particip la acesta iniţiat de Ruxandra Teţiu pe frumosul ei blog.

Înscriu în concurs una din aceste găletuşe, decorate cu şerveţele cu motive de Crăciun. Unele au feţe cu crăciunică şi glob, altele cu crăciunică şi brad, iar pe laterale toate sunt decorate cu lumânări.


Găletuşele sunt din carton cu suprafaţa neregulată, sunt tratate contra umezelii, sunt pictate cu acrilice şi au tortiţe din sârmă groasă de cupru. Nu le-am lăcuit în lipsă de lac, dar chitul cu care am format zăpada este impermeabil, culorile acrilice de calitate superioară de asemenea, iar şerveţelele sunt lipite şi acoperite cu adeziv-lac special, de asemenea impermeabil. Lăcuite ar fi arătat un pic mai strălucitoare, mai mult la interior, că la exterior sunt şi acum strălucitoare.

Arată frumos în brad, mai ales dacă sunt umplute cu bomboane, sau cu un cadou mic şi valoros.

Îmi face plăcere să particip la împodobirea bradului Ruxandrei, bradul real şi să primesc în schimb o diplomă de participare pe care o voi ataşa aici. Vă invit pe cele care aţi citit acest mesaj şi aveţi preocupări handmade să vă înscrieţi şi voi în concurs, să facem bradul Ruxandrei cât mai frumos.

Diploma, o amintire placută că am contribuit la decorarea bradului virtual :)

Ruxandra ne-a oferit şi o frumoasă şi tare simpatică felicitare cu familia Omului de zăpadă, desenată de ea.

Cu imaginile ornamentelor aduse la concurs, Ruxandra a împodobit un brad virtual. Priviţi cât poate fi de frumos !

5 comentarii:

 1. Sunt atat de frumoase! Cum transformi tu de fiecare data obiectele si materialele si dai viata la povesti frumoase!!
  Ma bucur ca ni te-ai alaturat - o sa avem un bradut virtual luminos si superb!:D
  cu drag
  rux

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că-ţi plac Rux şi-ţi multumesc de apreciere ! Eu nu fac altceva decât să dau de mâncare (materiale) dragonilor mei (mâinile) cei veşnic nesătui. Năzdrăvanii ascultă doar de nişte spiriduşi (ideile) şi o zână bună (sufletul). Eu tac şi fac :D pe muteşte. Poveşti le faceţi voi, privitorii, iar cine are în casă lucruşoare bine făcute de dragonii mei, mă va pomeni ani de zile :D ce mai pui că sunt şi frumoase. Vai, ce modestă sunt ! :))

   Ștergere
 2. Bunaaa!Superbe galetuse si ai spus asa frumos despre concurs,se vede ca ai pus suflet!
  Galetusele le-ai facut tu?Sau le-ai cumparat asa?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună Gianina ! Îţi mulţumesc frumos ! Deocamdată n-am experimentat topirea hârtiei şi formarea din ea a unor forme geometrice. A, odată când eram copil, am făcut o mască după o păpusă :D
   Deocamdată am cumpărat aceste baze, cărora li se zice "ajutor de plantat" :))

   Ștergere