Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

vineri, 9 noiembrie 2012

GRATUIT pentru comenzi

Dacă comandaţi orice altceva din lucrările mele ( crafty.ro/artadar) în valoare de 30 lei vă ofer gratuit una dintre aceste steluţe din lemn. Sunt decorate cu şerveţele şi culori acrilice. Distanţa dintre 2 vârfuri opuse este de 8 cm, iar grosimea de 0,5 cm. Sunt protejate cu 3 straturi de lac satinat.Aceste găletuşe - ornament de brad, le primiţi GRATUIT dacă comandaţi în valoare de peste 50 lei. Veţi primi 1,2,3, etc. galetuşe în funcţie de valoarea comandată.
Preţul lor este de numai 10 lei dacă le doriţi doar pe ele. Din cele roşii mai sunt disponibile doar 2.

Mai multe detalii despre ele găsiţi aici

Le ofer şi pe acestea cu aceaşi condiţie : să comandaţi de cel puţin 50 lei. Vă puteţi alege din amândouă grupele, în funcţie de valoarea comenzii.
Sunt decorate identic. Pe o faţă au o crăciunică, pe cealaltă un brăduţ, iar pe laterale două lumânări.  Mai sunt disponibile 3 găletuşe.

Dacă valoarea comenzii este egală, sau mai mare de 80 lei vă ofer unul din aceste discuri din carton, decorate pe ambele feţe. Au diametrul de 11,2 cm şi grosimea de 2,3 cm
Dacă valoarea comenzii este egală, sau mai mare de 80 lei, vă ofer una din aceste ornamente, care sunt mai mari, având înălţimea de 8 cm, fără tortiţă. Sunt decorate cu câte 5 îngeri muzicanţi, dar nu sunt identice. Vă ofer exact găletuşa preferată. dacă doriţi să cumpăraţi doar aceste găletuşe, comandaţi  de aici  altele asemănătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu