Ornamente deosebite, meşteşugite cu multă dăruire, simţ estetic şi atenţie la calitatea lor, numai bune pentru a transforma un brad, chiar şi artificial, în ceva aparte, unic pentru o zi deosebită. Sunt un mic spiriduş al moşului, din mâinile căruia răsar zi de zi lucruri frumoase şi aparte.
Vă invit să descoperiţi micile minunăţii. Mai multe despre mine aflaţi pe blogul http://artadar.blogspot.com

marți, 27 decembrie 2011

Bradul de Crăciun - 2011

Ca în fiecare an, decorez bradul artificial cu ornamentele ce le-am lucrat anul acesta şi mai dinainte. Multe le-am lăsat în cutii, c-am vrut să folosesc mai mult culorile alb, roşu, verde şi auriu. Am aşezat în brad şi ornamentele ce le am pentru vânzare şi care n-au fost cumpărate, pentru a vi le arăta cât de frumoase sunt aşezate-n brăduţ.
În afară de şiragul roşu cu clopoţei, şiragul din mărgele aurii, beteaua roşie ce înconjoară trunchiul, câţiva clopoţei, tobiţe aurii si câteva globuri din plastic şi tablouaşul cu omul de zăpadă, dăruit de Ina, toate celelalte sunt lucrate de mine, din FIMO, mărgele din sticlă, polistiren extrudat. Nu prea sunt multe :-P La Crăciunul viitor o să împodobesc exclusiv cu lucrările mele, chiar şi betelele.
Acum a insistat soţul să aşez şi globurile din plastic, că ar fi urât bradul fără ele. Voi ce părere aveţi ?Moşuleţul cel mobil a împlinit un an de când l-am modelat. Doar pe acesta nu-l vând, sau reproduc.


Am construit şi o coroniţă din brad natural, împrovizând o iesle din pănuşi de porumb şi stuf . În culcuş am aşezat pruncul ce l-am modelat din FIMO. Doar cei 4 amoraşi nu i-am lucrat eu.

Dacă vă doriţi ornamente precum acestea, nu ezitaţi să le comandaţi, chiar de acum. Abia voi avea timp să lucrez ceva anume şi nu doar ceva din proprie iniţiativă şi pe gustul meu, voi ştii ce materiale să achiziţionez la anul.
Crăciunul a trecut, dar eu, spiriduşul, nu intru în şomaj. Voi posta în continuare pe acest blog noutăţi, în postările tematice, sau voi deschide altele, cu ornamente lucrate cu alte forme, în alte tehnici, idei.
Creez cu mare drag asemenea lucruşoare şi nu mă plictisesc niciodată dându-le formă şi culoare.
După sărbători, o să strâng bradul şi ornamentele le voi ambala şi eticheta individual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu